De locatie

Dit luxe vakantiehuis is gelegen op het kleinschalige vakantiepark Waterrijck de Potten. Het park staat direct in verbinding met het Sneekermeer, waardoor de watersportliefhebber zijn hart kan ophalen. Aan de overkant van het park is een recreatieplas gelegen met een strand en speeltuin, ideaal voor uw kinderen.

Om de hoek van het vakantiepark is een zeilschool gevestigd waar men terecht kan voor diverse cursussen. Want waar kun je nu beter leren zeilen dan in Friesland? De jachthaven is op slechts 10 minuten loopafstand gelegen en op het hier bijbehorende terras, het Sneekermeerpaviljoen, heeft u een prachtig uitzicht over het Sneekermeer. Hier is het ook mogelijk een zeilboot of een sloep te huren.

Het u wellicht welbekende Starteiland van het Sneekermeer is gemakkelijk bereikbaar via een overtocht met een pontje, welke ook op loopafstand is gelegen. Op het starteiland kunt genieten van een fantastisch uitzicht over het Sneekermeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Het centrum van Sneek is met de auto binnen 10 minuten te bereiken maar ook via een leuke fietsroute (20 minuten). Daarnaast mag een bezoek aan het kameleondorp in Terherne (binnen 15 minuten met de auto) zeker niet ontbreken voor kinderen tijdens hun vakantie. Verder waant u zich even terug in de tijd, in de nabij gelegen idyllische dorpjes Grouw en Sloten.